ATELIERE

Sub îndrumarea unui profesor specialist, licențiat în Istoria și Teoria Artei,
propunem mai multe procedee de lucru î
n funcție de vârstă, particularități și preferințe, abordând teme și subiecte cu conținut afectiv.

EXPRESIONIȘTII

Atelier copii mici  (5 – 8 ani)

Atelierele noastre distractive, captivante și pline de energie îi arată copilului mic bucuria artei, creativității și exprimării libere și în același timp îi încurajeaza spontaneitatea, spiritul inovator și abilitățile de comunicare creative. În acest modul destinat copiilor mici, tinerii artiști vor explora o largă varietate de material (nisip, lut, culori, hârtie de colaj etc.). Universul artei va fi completat de muzică, dans si povești.

Este dovedit științific faptul că cei mici beneficiază de o dezvoltare armonioasă în urma cursurilor de artă, îmbunătățindu-și abilitățile motrice, exprimarea liberă a emoțiilor, capacitatea de comunicare, creșterea încrederii în sine și a concentrării.

1 ședința (1.5 ore) – 80 RON | 4 ședințe (4 x 1.5 ore) – 300 RON

DADAIȘTII

Atelier copii (7-10 ani)

Atelierul este un colaj de experiențe artistice ce iși au rădăcinile într-un principiu creativ fundamental – a oferii copiilor fundatia care le va inspira viziunea și imaginația în viitor. Vom explora punctul, linia, culoarea, textura, forma și modelul, realizand proiecte artistice bidimensionale prin folosirea unei mari varietăți de tehnici și materiale. Mai mult decât atât, vom dezvolta și simțurile noastre tridimensionale prin sculptura în medii și tehnici diverse.

Ne dorim să le oferim copiilor instruirea artistică ce va trezi la viață, minunata lume a expresivității artistice.

1 ședință (2 ore) – 80 RON | 4 ședințe (8 ore) - 300 RON

CUBIȘTII

Atelier copii (7 – 12 ani)

In modulele noastre, programa se extinde oferind noi provocări fiecărui copil, dar rămâne fidelă obiectivelor și filozofiei educației artistice. Pornind de la rădăcinile solide din cadrul modulelor de bază, vom adopta concepte noi de exprimare artistică. Cursurile oferă insușirea noțiunilor generale de istoria artei, desen, pictură, colaj, modelaj, sculptură, cultură vizuală, într-o maniera interactivă și relaxantă. Atelierele sunt însoțite de proiecții video despre artiști clasici sau contemporani celebri și despre stiluri reprezentative din istoria artei.

1 ședință (2 ore) – 80 RON | 4 ședințe (8 ore) – 300 RON

POP ART-IȘTI

Atelier copii (10 – 14 ani)

În modulele noastre, programa se extinde oferind noi provocări fiecărui copil, dar rămâne fidelă obiectivelor și filozofiei educației artistice. Pornind de la radacinile solide din cadrul modulelor de baza, vom adopta concepte noi de exprimare artistica. Cursurile oferă însușirea noțiunilor generale de istoria artei, desen, pictură, colaj, modelaj, sculptură, cultură vizuală, într-o manieră interactivă si relaxantă. Atelierele sunt însoțite de proiecții video despre artiști clasici sau contemporani celebri și despre stiluri reprezentative din istoria artei.

1 ședință (2 ore) – 80 RON | 4 ședințe (8 ore) – 300 RON